donderdag 29 december 2016

Week van 19 tot en met 23 december 2016

Beste (groot)ouder, juf en meester,

Bij de Gummiberen draaide de week helemaal rond kerst. 's Avonds werd vaak een kerstfilmpje opgelegd. Woensdagnamiddag maakten we zelf kerstballen en kerstkaartjes. Nadien maakten we ons klaar om naar het kerstfeest van het internaat te gaan. We deden gel in onze haren, een mooi hemdje aan,... en als echte heren gingen we feesten!

De Baanbrekers leerden van juf Melanie hoe ze veilig met hun Facebookpagina kunnen werken. We speelden met de NERF-pistolen en keken naar de film: Sjakie En De Chocoladefabriek. Dinsdag deden we eerst loopactiviteit en juf Melanie speelde met ons het Jungle-Speed-Kinderrechtenspel. Woensdag maakten we een grote wandeling naar Oudenaarde en brachten onderweg de boeken terug naar de bibliotheek. Donderdag namen we afscheid van juf Mélanie.

Woensdagavond was er een heus Kerstfeest voor alle internen! We werden getrakteerd op een kerstdiner. Mmmm. Tussen de gerechten door genoten we van een goochelshow. En wie kwam er tijdens het feest op bezoek? ... De kerstman! Met cadeautjes voor iedereen!

We wensen jullie prettige feestdagen en een fijn 2017!

Claude, Joke, Hilde, Veronique, Babs, Gina en Tim


In afwachting van het kerstfeest... de spanning is te snijden!
Nog even de coiffure "cementeren"
Ook onze beheerder kan niet wachten tot de goochelshow begint...

De aperitiefhapjes overleven het geen 5 minuten!

Keano wil geen minuut van de show missen...
De goochelaar en zijn assistenten...





En het eten is top!
Jorben wordt aan het lijntje gehouden...

Kerst is een tijd van liefde...



De intrede van de Kerstman!

cadeautjestijd!


1 opmerking:

  1. Dank u voor de goede zorgen voor onze zoon en de andere kids. Jullie zijn echt fantastische mensen. Prettige feesten gewenst van de familie Heyninck-Biesemans.

    BeantwoordenVerwijderen