zaterdag 21 januari 2017

Week van 16 tot en met 20 januari 2017

Beste (groot)ouder, juf en meester,

Deze week gingen enkele Gummiberen op bosklas met school. Er was dus maar een klein Gummiberengroepje op internaat. Dinsdag gaven we allemaal ook een dikke knuffel aan Arno. Hij wordt geopereerd deze week. We wensen hem een heeeeeeel goed herstel en missen hem nu al!
Woensdagnamiddag gingen de Gummiberen samen met de Madammen zwemmen. Na de waterpret werden ze getrakteerd op een drankje in de cafetaria. Het werd een sportieve namiddag! 

De Baanbrekers, samen met meester Wouter & zijn Madammen deden een "matchke" voetbal. We speelden Carcassonne, organiseerden loopactiviteit, Leesclub en ravotten buiten. Woensdag haalden we de fietsen van stal, pompten enkele banden op, olieden een fietsketting en maakten dan een mooie fietstocht langs de Schelde naar de bibliotheek. Xander mocht deze keer in de volwassenenafdeling tussen de boeken gaan neuzen. Hij koos reisboeken van Chili, Brazilië en een mooi prentenboek over de VS. Tijdens de terugtocht was het al even mooi fietsen langs de Schelde en daarna hadden we nog tijd en energie voor een partijtje voetbal.

Bij de Kabouters werden er veel torens gebouwd en lange slingers gemaakt. Omdat het bij Berthy niet zo lukte liet hij ze maar vliegen in het rond. We hebben ook geverfd met de handjes en luisterden naar muziek.

Claude, Joke, Hilde, Veronique, Babs, Gina en Tim



Na het zwemmen... een lekkere tas warme soep voor we de koude trotseren!

Oei, dat gaat weer vallen zeker!



Berthy maakt er vliegende schijven van :)

De kou houdt Baanbrekers niet binnen...




Alexander en Jordy wagen zich aan een spelletje Carcassonne 

Baanbrekende dingen doen met krukken...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten