vrijdag 5 mei 2017

Week van 2 tot en met 5 mei

Beste (groot)ouder, juf of meester,

Ondanks de korte week hebben de Gummiberen weer een heleboel leuke dingen gedaan.
Woensdagnamiddag speelden we gezelschapsspelletjes. Meester Dylan bracht Pokémon- Monopoly mee en juf Joke: Halli Galli. We ontdekten ook een aantal nieuwe spelletjes uit onze eigen kast. 's Avonds speelden we opnieuw spelletjes, maar dan op de tablets.

Woensdagnamiddag organiseerden de Baanbrekers hun leefgroep-lentevergadering (het verslag kan u rechts nalezen bij "Verslagen Leefgroepvergaderingen de Baanbrekers"). Daarna maakten we soep en bruschetta’s die we bij ons avondeten opaten. ’s Avonds mochten we langer opblijven om op de grote TV naar de eerste helft van de voetbalmatch Monaco – Juventus Turijn te kijken. Donderdag hielpen we na school met de voorbereidingen van het Lentefeest in de turnzaal. Daarna speelden we in de leefgroep en organiseerden spelletjesavond

De Kabouters hebben woensdag allerlei voelspelletjes gedaan met oa. scheerschuim, zeep, koud-warm water, zeepbellen blazen ....... Daarna maakten we een gezond vieruurtje (appel, peer,rozijntjes....) Hope van de Vlinders vindt het leuk om af en toe eens bij ons een spelletje te spelen.

Prettig weekend,


Claude, Joke, Hilde, Tim, Veronique, Babs en Gina

SPANNEND!!!




In de keuken van restaurant De Baanbreker heerst absolute concentratie...




Jordy zorgt voor de seasoning...
Loucka verzorgt de koude plat...

Keukenprins Alexander ziet dat het goed is...
AAN TAFEL!!!

Berthy ziet onze visjes zwemmen







En het was lekker!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten