vrijdag 16 september 2016

Week van 12 tot en met 16 september 2016

Beste (groot)ouder, juf en meester

Geen beter moment om met onze blog van start te gaan als deze:zonovergoten internaatsweek waarin de jongens zich buiten konden uitleven en genieten van outdoor ontbijten en avondeten. 

De Kabouters speelden veel buiten, ze maakten een wandeling naar de geitjes en woensdag gingen ze zwemmen in het zwembad van juf Veronique. 
De Gummiberen picknickten deze week op het gras, woensdag deden ze waterspelletjes samen met de juffen, ze versierden hun knutseldoos en 's avonds werd er bij het licht van een zaklamp een verhaal van Pipi Langkous voorgelezen 
De Baanbrekers speelden heel veel voetbal en waren in de weer met de  step. Woensdag trokken we naar het stedelijk zwembad van Oudenaarde voor een namiddag waterpret. Voor we terugkeerden gingen we iets drinken in de cafetaria. Donderdag organiseerden we de eerste leefgroep-vergadering. Deze eerste keer namen de juf en meester de taak van voorzitter en secretaris op zich. De volgende vergaderingen zullen de jongens zelf deze taak invullen. 
In de rubriek: "Verslagen leefgroepvergaderingen De Baanbrekers" (rechts) kan u een verslag vinden van onze eerste leefgroep-vergadering. 

Prettig weekend!


Juf Hilde, juf Claude, juf Joke, juf Veronique, juf Babs, juf Gina & meester Tim



Natte groepsfoto van de Gummiberen
Om ter snelst de emmer vullen...



De waterballonnen zijn klaar. AANVALLEUUUU!!!
Team 'racers' laat zich gelden!
Een namiddag waterpret in het zwembad voor de Baanbrekers... 




1 opmerking:

  1. Super tof die foto's. Kunnen we lekker mee genieten met wat jullie allemaal doen samen met de kinderen.:-)

    BeantwoordenVerwijderen