vrijdag 16 september 2016

Welkom op onze nieuwe blog!

Beste ouder, juf en meester

We hopen dat u en uw (klein)kind(eren) kunnen terugkijken op een leuke en ontspannende vakantie. Het nieuwe schooljaar staat in de startblokken en wij zijn helemaal klaar om de jongens opnieuw een leuke tijd te bieden in ons internaat.
Het blog-experiment dat we vorig jaar met de leefgroep De Baanbrekers deden, wordt dit schooljaar uitgebreid naar alle leefgroepen. Er zal een leefgroep-blog zijn voor de jongens- en ééntje voor de meisjes-leefgroepen. 
Op deze blog kan u de belevenissen terugvinden van de jongens: Dat zijn de leefgroepen de Kabouters, de Gummiberen en de Baanbrekers. We zullen onze blog opfleuren met foto’s van de leefgroep-werking en we nemen ons voor om ook bijdragen van de jongens te posten, de methodes waarmee we werken en andere interessante links zullen ook een plaats krijgen.

Op die manier wordt onze werking voor u transparanter en heeft u een beter zicht op wat uw (klein)zoon zoal beleeft en doet in de leefgroepen. U mag natuurlijk reageren op onze berichten, net zoals u dat misschien doet in het internaat-schrift. Onderaan elk blogbericht kan u een reactievenster vinden waarin u iets kan schrijven. 

Hieronder staan alvast een paar sfeerbeelden van de eerste week op internaat.

Wij kijken uit naar jullie reacties

Groeten

Juf Hilde, juf Joke, juf Claude, juf Véronique, juf Babs, juf Gina & Meester Tim


KUBB-en met de leefgroep


Ontbijt buiten onder een stralend zonnetje...


spelletjesavond...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten