zondag 12 maart 2017

Week van 6 tot en met 10 maart 2017

Beste (groot)ouder, meester en juf,

Bij de Gummiberen was het dinsdag feest. Jerben werd 7 jaar en trakteerde op eclairs en fruitsap. Njammie! Woensdagnamiddag gingen we samen met de Baanbrekers en de Madammen zwemmen. De Baanbrekers, Keano en Milan trotseerden de regen en gingen te voet naar het zwembad. Ze stapten super flink! De anderen gingen met de auto. Na veel plezier in het water, werden we getrakteerd in de cafetaria op een drankje. Na het avondeten was er nog een lekkere verrassing: chocoladetaart! Het werd een smulweek!

De Baanbrekers speelden maandag en dinsdag veel buiten. We organiseerden loopactiviteit en woensdag trotseerden we de regen om naar het zwembad in Oudenaarde te gaan. Samen met de Madammen en de Gummiberen genoten we van een namiddag waterpret. Na een deugddoend drankje in de cafetaria wandelden we terug naar het internaat. We werden getrakteerd op bezoek van juf Melanie die eerder dit schooljaar stage deed in onze leefgroep en besloten de avond met de film “Twilight”. Donderdag speelden we opnieuw netbal in de sporthal en gezelschapsspellen. 

Bij de kabouters was het een knutsel, puzzel en schilder week. Jammer genoeg was Obed ziek en moest hij terug naar huis. We hopen dat hij vlug beter is. Berthy vond het super leuk en liet zich alle aandacht die hij kreeg wel bevallen. 

Prettig weekend


Claude, Joke, Hilde, Tim, Veronique, Babs en Gina



volle concentratie!

Stagiaire Margaux mengt de kleuren


Het eindresultaat!!!

Een gelukkige Berthy!


De rust in het zwembad is voorbij...



Baanbrekend kunst-duiken op de hoge wip!
De Gummibeer-juffen tekenen present om bij werkelijk alles de nodige commentaar te leveren... 


Jerben, de juf en het grote bad...
portret van broer & zus...

Gummiberen rule!


Brighton & de meiden... 

Loucka proest het uit...
No fear!!!
Juf Claude en de jongste Gummibeer...
De beste stuurlui staan aan wal...





Tijd om de innerlijke mens te versterken...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten