zaterdag 25 maart 2017

Week van 20 tot en met 24 maart 2017

Beste (groot)ouder, juf en meester

Deze week was het zonnetje weer van de partij! De Gummiberen voetbalden, stepten, reden met het waveboard... . Woensdagnamiddag hadden we onze leuke workshops, de Gummiberen mochten kiezen tussen zwemmen, koken en multimedia. Onze koks van dienst zorgden voor pannenkoeken en schattige dieren-fruit brochettes terwijl de anderen zich amuseerden op de Wii, Playstation en tablets.

Deze week waren de "wieltjes" weer regelmatig van de partij bij De Baanbrekers. Dinsdag gingen we allemaal steppen, in-line skaten of boarden in plaats van lopen. Woensdag deden de Baanbrekers mee aan de 2e workshopnamiddag van het internaat. Deze keer stonden zwemmen, gamen & koken op het keuzemenu. De Baanbrekers genoten van de door hen gekozen activiteiten en de kinderen van andere leefgroepen waarmee ze konden samenspelen. ’s Avonds speelden we buiten tot het donker werd. Donderdag was er loopactiviteit en we startten met juf Jackie aan een knutselactiviteit in het teken van Pasen.

Bij de kabouters was Obed terug en moest nog zijn schilderswerkje afmaken. Eigenlijk had hij er niet zo veel zin in maar maakte er toch nog iets moois van.
Woensdag namiddag gingen we, samen met stagiaire Margaux, en de andere van het internaat, mee naar het zwembad. Donderdagavond was het de laatste dag dat de stagiaire bij ons was en ze trakteerde iedereen met bananentaart. Mmmmm dat was smullen.

Prettig weekend

Claude, Joke, Hilde, Tim, Veronique, Babs en Gina



Onze nieuwe kunstwerkjes :)





Workshop koken: Op weg naar de winkel om boodschappen...
Eerst de handen wassen vooraleer we gaan kokkerellen...
Ook Elsie wil meedoen...
Nathalia wil pannenkoeken!!!

De juiste hoeveelheden van alle ingrediënten worden afgewogen...


Workshop "computerspelletjes": luilekker op de poefs en in een andere dimensie...
Leen bakt pannenkoeken als geen ander...

creatief met fruit..





We maken onze eigen onderleggers...
Onze Jeroen Meus ...
Fruitcreaties fa§on "Craeneveld"






Pret in het zwembad: Celine van de 3-meter plank!

Alexander: ook fotomodel ONDER water...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten