zaterdag 1 april 2017

Week van 27 tot en met 31 maart 2017

Beste (groot)ouder, juf en meester,

De Gummiberen speelden veel buiten deze week. Naar goed gewoonte werd er gevoetbald, gerolschaatst & gestept. Woensdagnamiddag maakten de Gummiberen paasversieringen. Ze zetten met verf hun handafdruk op papier en vormden die print om tot paaskippen. Het resultaat mag gezien worden! Daarnaast stonden er nog enkele activiteiten op het programma: Keano ging met de Baanbrekers, enkele Madammen en Vlinders met de fiets naar Gavere. De andere Gummiberen deden karaoke samen met enkele meisjes: Stan van Samang, K3, Rox, Stromae, ... het zijn maar enkele van de artiesten wiens liedjes uit volle borst gezongen werden. Ambiance ten top!

Woensdagavond was het cinema-avond. Deze keer: 'Oesje' op groot scherm! Tijdens de pauze werd iedereen getrakteerd op appeltaart, gemaakt door de Vlinders.

De Baanbrekers haalden woensdag de fietsen van stal. Na een grondige controle van banden en remmen vertrokken we samen met enkele Vlinders, een Gummibeer en vijf Madammen voor een tocht langs de Schelde naar Gavere. Na een rit van 10 km kwamen we aan bij een leuk speelplein waar we een tijdje bleven hangen vooraleer we terug fietsten. Moe maar tevreden kwamen we aan in Eine waar we verwelkomt werden met versgebakken appeltaart (dank u leefgroep Vlinders…) en een film op groot scherm. Donderdag stond helemaal in het teken van het afscheid van juf Jackie. De Madammen kwamen de hele avond op bezoek, we schilderden de Pinata’s die we deze week  maakten, om er daarna mee te doen waarvoor Pinata’s bedoeld zijn… .

Maandag hebben de kabouters, met het mooie weer, buiten gegeten. Daarna nog wat van het zonnetje genoten en lekkere aardbeien gesmuld.
Woensdag heeft de juf fruitsalade gemaakt en had zelfgebakken koekjes mee waar Obed ook mocht van eten. Verder hebben we naar muziek geluisterd, piet piraat gekeken en met ballonnen gespeeld, 

Prettige Paasvakantie! 

Claude, Joke, Hilde, Tim, Veronique, Babs en Gina


PS: Maandag 17 april is Paasmaandag en geen school/internaat. We zien jullie graag terug dinsdag 18 april.
Maandagavond...


Woensdag karaoké!
En knutselen...




Het dak gaat eraf!!!









Een sportieve delegatie van het Craeneveld, klaar voor vertrek...

Bij aankomst in Gavere, even op krachten komen...
... of de omgeving verkennen...



showbeest #1...
... & #2!


Kyano & Keanu


We vatten de terugtocht aan...

Kyano heeft het balen met die tegenwind...
en juf Jackie vraagt zich af of ze het internaat überhaupt haalt... 


Loucka is in zijn element!
Donderdag werken we aan de pinata's
Tot het begint te schemeren...
De laatste voorbereidingen...
aanvallen!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten